Ekologisk hudvård

Produkterna som används i behandlingarna kommer från Organics by Sara och finns även till försäljning på salongen.
Varje råvara i produkterna är renodlade, levande och tillverkas med kärlek och respekt för naturen.

På frågan om ekologiska hudvårdsprodukter är lika effektiva som konventionell hudvård så är svaret utan tvekan JA!
I ekologiska produkter hittar du växtoljor som är fulla med vitaminer och nyttiga fettsyror som hjälper huden att på egen väg återställa balansen i huden. Du blir inte beroende av en produkt utan huden bygger själv upp den naturliga fukt och fett tillförseln som behövs för en frisk hud, med hjälp av de vegetabiliska oljorna och andra fina ingredienser.

Genom att även tillsätta eteriska oljor i en produkt skapas olika effekter, den kan skydda, lugna eller återuppbygga huden. Dessutom bjuder de eteriska oljor på en härlig doft som ger ett ökat välbefinnande.
Övrigt så används leror, örter, hydrolater( växtvatten), havredryck ( i ansiktsmasken)
Allt ekologiskt !Boka in en kväll med tjejgänget på ClarescoBeauty. Kanske det är en födelsedag, en möhippa, annat kul som ska firas eller en jobbaktivitet ? En kväll hos ClarescoBeauty innehåller:
Kort föreläsning om vad ekologisk hudvård innebär
Workshop där ni guidas igenom hudvårdsrutinen med Organics By Saras hudvårdsprodukter från rengöring till ansiktsmask och avslutande vårdande olja. Var och en gör hela hudvårdsrutinen på sig själv och alla produkter finns till hands för att pova, dofta och känna på dem.
Enkelt tilltugg samt alkoholfri dryck
För att boka en kväll ring Helén 0709-529773 för mer information, för att komma överens om tid, mer specifikt önskemål om upplägg samt prisuppgift.
Max antal deltagare 8 st.